Over ons

FD AGENCY, onderdeel van HOUSE OF ARD, biedt sinds 2023 uitstekend management voor acteurs, zangers, schrijvers en socialemedia-influencers (m/v). Daarnaast fungeert het ook als productiebedrijf. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat acteurs werkzaam in de theater-, film- en televisiebranche niet alleen betrouwbare vertegenwoordiging en ondersteuning krijgen die ze verdienen, maar ook inzetbaar zijn om naast eigen producties ook uw productie of evenement nèt dat beetje extra te geven.

Hinde Rachi

Blijf Geloven, Blijf Bereiken, Blijf Doorzetten

 

Hinde Rachi heeft een indrukwekkende achtergrond als afgestudeerd Fashion Designer en Brander, waarmee ze een schat aan ervaring op heeft gedaan in diverse sectoren, waaronder Retail, ateliers en horeca. Op 21-jarige leeftijd heeft zij al haar stempel gedrukt op de wereld van mode en ondernemen, en gewerkt met namen zoals Mart Visser en Junelisa Asporaat.

Hinde heeft een onvermoeibare passie en toewijding voor de mode-industrie en entertainment, en haar hart ligt in alles wat te maken heeft met kunstzinnigheid. Daarbovenop is ze ongelooflijk gedreven en wil ze hoe dan ook slagen. Ze heeft een sterke intuïtie en een diepgewortelde kennis van mensen, en daarom weet ze precies hoe ze haar innovatieve, unieke concepten af moet stemmen op de behoeften en wensen van haar klanten terwijl ze gelijktijdig een persoonlijke ervaring kan bieden, wat haar onderscheidt van vele anderen.

Dechanvey Rach

Everything You Can Imagine Is Real.

 

Dechanvey is een producent en de grondlegger van FD Agency, waar hij jong, divers talent wil helpen, en zo de entertainmentwereld eerlijker wil maken naar mensen van allerlei soorten achtergronden. Met ruim 10 jaar ervaring in de entertainmentindustrie, met zowel film als theater, kan er met gemak gezegd worden dat Dechanvey de ins and outs van de wereld van entertainment kent. Dechanvey is iemand die doorgaat tot het bittere einde om te behalen wat hij behalen wilt, en heeft bewezen dat hij voor niets stopt, zelfs niet als het einde voor een project nabij lijkt te zijn.

Daarbovenop studeerde Dechanvey af als Junior Product Fashion Manager en heeft hij meer dan zeven jaar ervaring als manager in de fashionindustry. Zijn ervaring in al deze werelden monde uiteindelijk uit in de oprichting van de kledingonderneming Djeans Exclusive , en de lancering van een website voor zijn productiemaatschappij; House of Ard.

clienten

%

Vooruitgang

Aanvragen

Onze clienten