Wat Wij Doen

FD Agency verzorgt het zakelijke en inhoudelijke management van zowel gevestigde als opkomende mediatalenten in Nederland. Wij vertegenwoordigen presentatoren, acteurs en online talenten. Vanuit onze passie voor media en talent hebben we al enkele jaren een rol gespeeld in het medialandschap.

Wij zijn van mening dat traditioneel management niet meer van deze tijd is. Het afwachten van inkomende telefoontjes en het behandelen van verzoeken is simpelweg niet genoeg voor ons.

Startpunt

Wat is mijn vertrekpunt? Wat zijn de uitgangspunten?

Merkwaarden

Als je met marketing en PR activiteiten aan de slag gaat, is het makkelijker om dat te benaderen vanuit de ‘merk gedachte’

Doelgroepen

Een doelgroep is de specifieke groep mensen die je wilt bereiken met jouw marketingboodschap

Boodschap

Wat wil je richting je doelgroep en belanghebbenden communiceren?

Strategie

Hoe ga je je doelstellingen bereiken? Nog praktischer gezegd, wat ga je doen om van A naar B te komen?

Diensten

Wilt u een act of artiest boeken voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest of een opening? FD Agency denkt met u mee! We beschikken over verschillende artiesten die we graag voor u inzetten. Met onze expertise kunnen we u talloze suggesties aanbieden om uw evenement tot een geweldige en unieke ervaring te maken.

Geeft u liever alles uit handen?

Wij staan klaar om elk denkbaar evenement volledig voor u te organiseren! We nemen van A tot Z volledig de zorg op ons, zodat u uw aandacht zorgeloos kunt richten op uw gasten. Het wordt een evenement waar nog lang over wordt nagepraat, of het nu om een spetterend feest gaat of om een indrukwekkende opening van uw nieuwe bedrijfspand. HOUSE OF ARD en FD AGENCY creëren, organiseren en realiseren uw wensen in een bruisend evenement, met oog voor uw budget. Bekijk op deze site wat we onder andere voor u in petto hebben en vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Onze clienten